Kontejnerové
městečko

Nebu

Sunil Chawal, který stojí za konceptem indické restaurace NEBU, motivuje své hosty, aby se vrátili zpět ke kořenům a jídlo si užívali ve stylu sharing is caring. I proto nabízejí jídlo, které si nejlépe vychutnáte, když ho s někým sdílíte. Panasijská kuchyně vytvořená mistrovskými kuchaři s vizí majitelů, kteří pocházejí z extrémně rozmanitých kultur, od Itálie až po Indii.

Poke house

Koncept POKÉ HAUS je velice jednoduchý, servírované originální Hawaiské Poké je připravováno pouze z nejčerstvějších ingrediencí a zároveň s důrazem na odbouratelnost vzniklého odpadu během celého procesu. Nepoužíváme klasické plasty! Proces stavění Poké je velice interaktivní a zábavný. Zákazník je proveden 5-ti etapovým procesem skládání své misky. Přijďte i Vy si poskládat svoji Poké Bowl!

Meet burger

JUICY BURGERS. MESSY FINGERS. JUST GOOD FOOD. Jsme skvělým místem pro setkávání se u zatraceně dobrého burgeru v přátelské a uvolněné atmosféře v srdci města. Naše burgery připravujeme z vyzrálého českého hovězího masa z Amaso, podáváme v nadýchaných bulkách od našeho pekaře, doplněné domácími omáčkami, ze kterých si sednete, a pouze kvalitními a čerstvými ingrediencemi. Na své si u nás přijdou i vegetariáni, a že to není nuda. Burgery prostě umíme.

Daddy’s pub

Daddy’s Pub je nepostradatelnou součástí nového konceptu Backyard. K našemu pojetí servisu točeného piva Pilsner Urquell, které je charakteristické plnou chutí světlého ležáku s výraznou hořkostí žateckého chmele a současně karamelovou sladkostí plzeňského sladu jsme se inspirovali citátem nejslavnějšího Čecha, kterého jsme nikdy neviděli Járy Cimrmana “teplé pivo je horší než studená Němka”. Na technologii chlazení jsme si dali opravdu záležet a s pivním kohoutem nostalgie nás kluci z Plzně vycvičili k dokonalosti. Těšit se u nás můžete na poctivě čepované libůstky jako mlíko nebo šnyt a každý měsíc na speciality od lokálních sládků jako je například Zlatá raketa z pivovaru Matuška. 
   

Le pizze di frankie

It Started just for fun, passion made the rest 🙂
The dough, using only italian flours, blended together to give an unique touch to the original Neapolitan Recipe; the recipe wants a dough to be baked only after it had a minimum amount of hours of fermentation, that allows the gluten to breakdown, and give the pizza a very light and soft feeling. This means, never less than 36 hours of rising and fermentation. Crucial is the selection only of high quality ingredients.

Coffe cube

Stále viditelnější značka Coffee Cube se v centru hlavního města stává rok od roku synonymem pro přátelskou atmosféru a hlavně pro skvělou kávu, za kterou stojí dlouholeté nadšení mladých českých podnikatelů s americkými kořeny. Původně malý stánek s dobrou kávou, avšak velkou chutí růst, se díky úsilí a zarputilosti dvou bratrů z Kalifornie postupně proměnil v síť pěti kaváren. Každá z nich má svoje vlastní kouzlo, které v návštěvnících vyvolává chuť se vracet a vychutnat si oblíbenou kávu, drink či domácí zákusek. Tři z nich najdete rozeseté po centru Starého města, jednu na Žižkově a aktuálně nejnovější z nich se nachází v nově otevřeném obchodním Centru Stromovka.

Nostimo

Řecký gyros & souvlaki ve stylu street food.

Bohemia bagel

Bohemia Bagel “It’s all about the hole” New York-style deli and bakery

Plocha za Kotvou pustla, a tak jsme se rozhodli pro její revitalizaci

 Cílem bylo vybudovat opravdové hřiště pro lidi, kteří se chtějí dobře najíst, napít, pracovat, hledat kreativní nápady nebo kam vyrazit na schůzku či rande. Cílem tohoto projektu není jen vytvořit místo kam se lidé budou rádi vracet za dobrým jídlem nebo pohodovou atmosférou, ale také snaha pozvednout neznámé, anebo zapomenuté lokality v centru Prahy a vybudovat přátelskou komunitu. To vše ruku v ruce s udržitelností, ekologií a šetrným zacházením k okolí.

 

krátkodobý pronájem trhového stánku

Dlouhodobý pronájem gastro jednotky